LØRDAG 26. OKT, KL. 19:00 MS Sandnes
Ordinær: KR 250 INK. AVGIFT
Student: KR 125 INK. AVGIFT
Med festivalpass (maks 1 pr pass): KR 50 INK. AVGIFT
Kjøp billett

SÅNN ER DU, KALLE MOENE! FESTIVALAVSLUTNING MED JUBILEUMSFEST

SÅNN ER DU, KALLE MOENE! FESTIVALAVSLUTNING MED JUBILEUMSFEST

Tid: Lørdag 26. oktober, kl. 21:00-22:30
Pris: 250 / 125 kr
Sted: MS SANDNES, KÅKÅnomics 2019

Kalle Moene blir 70 år noen få dager etter at KÅKÅnomics 2019 er over. Vi tjuvstarter festivitasen på vår siste festivalkveld. Kalle Moene er utvilsomt en av Norges aller viktigste økonomer gjennom historien. Han er priset både for sin forskning og sin formidling, han er en original tenker med en kvass penn.

KÅKÅnomics 2019 har invitert Harald Eia og Nils Brenna til å fortelle oss hvem Kalle Moene virkelig er, ved å dra ham gjennom en omfattende personlighetstest på scenen: Sånn er du, Kalle Moene!

Og så blir det jubileumstale av Victor Norman. Kom på fest med Kalle!

– Personlighetstest med Harald Eia og Nils Brenna, som lager radioprogrammet «Sånn er du».
– Tale til jubilanten, av Victor Norman, tidligere rektor og professor i samfunnsøkonomi ved NHH, tidligere arbeids- og administrasjonsminister.
– Oddbjørn By, hukommelses-ekspert og forfatter
– Underholdning

Programleder: Hilde Sandvik, forfatter, kulturgründer og sjefredaktør for broen.xyz

Harald Eia om testobjektet: Kalle Moene har viet sitt liv til å forstå og formidle hvorfor det norske samfunn er blitt såpass vellykket. I stedet for å peke på nordmenns lynne, det at norske menn og kvinner er spesielt pliktoppfyllende, tillitsfulle eller altruistiske, har han fokusert på de samfunnsordningene som har fått oss til å bli ekstraordinært produktive, like og rike mennesker. Men i kveld skal økonomisk system få være økonomisk system. Helt kontekstløst skal vi bare kose oss med Kalle Moenes sjel. Kalle har tatt en omfattende Big 5 personlighetstest. Nils Brenna og Harald Eia sitter på resultatet. Kalle kjenner det norske samfunn ut og inn. Endelig skal vi i samfunnet bli kjent med mennesket – og medmennesket? – Karl Ove Moene.

Velkommen til KÅKÅnomics’ egen jubileumsfest for Kalle Moene!