LØRDAG 26. OKT, KL. 19:30 KÅKÅ kverulantkatedralen (Sting Nere)
Kjøp billett

Utsolgt
ROCKONOMICS LIVE PÅ KÅKÅnomics!

NB! Utsolgt på nett. Første mann til mølla med festivalpass. Hvis
ledige plasser finnes det et svært begrenset antall billetter i døra.
Betaling kun med Vipps!

ROCKONOMICS LIVE PÅ KÅKÅnomics!

ROCKONOMICS byr på noe så sjeldent som et "Headliner Seminar" i form av et "Konsert-foredrag"! Summa summarum: Et økonomisk rockeshow!

Lørdag 26. oktober kl. 21:30
KÅKÅ kverulantkatedralen (Sting nere)
200/100
Arrangør: KÅKÅnomics 2019 / KÅKÅ kverulantkatedralen

I tusener av år har mennesket tenkt, drømt og skapt. Gjennom kunsten har mennesket sluppet fri sine kreative krefter, gitt følelsene spillerom og bidratt til samfunnsendring. I økonomisk teori var det imidlertid lenge en grunnleggende forutsetning at mennesket var rasjonelt og følelsesløst.

Hvordan påvirker kunsten, og særlig musikk, samfunnet og økonomien, og kan kunst forandre verden? Kan mer rock i økonomien øke bevisstheten om de økonomiske tyngdekreftene og samspillet med kunsten?

Kvelden inkluderer også rock med trioen From Randaberg With Love, et band som foruten Stein Bjelland og Kyrre Knutsen, består av trommeslager Hans Vistnes, etter sigende selve ryggraden i rockeorkesteret.

– Stein Bjelland er president i musikkkonsulentselskapet Stein70000. Han er spesialisert i entreprenørskap og forretningsutvikling innen musikk, kunst og kultur. Han jobber med en lang rekke prosjekter i skjæringspunktet mellom kunst og penger. Har turnert verden rundt med Stavangerbandet The Getaway People.

– Kyrre Knudsen er sjeføkonom i SR-bank.

– Hans Vistnes er trommeslager for bl.a Izabell og tidligere Hold Fast, med flere.

VELKOMMEN TIL EN KVELD MED ROCK, INNSIKT, UTSIKT, ØL OG GØY!

Foto: Jan Inge Haga www.janingehaga.no
Design: Norsk Dada