LØRDAG 26. OKT, KL. 10:00 MS Sandnes
Ordinær: KR 150 INK. AVGIFT
Student: KR 75 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Kræsjkurs i økonomi – for klimastreikere!

Kræsjkurs i økonomi – for klimastreikere!

Tid: 26. oktober, kl. 12:00-13:00
Sted: MS Sandnes
KÅKÅnomics 2019 i samarbeid med Rethinking Economics

Trenger klimastreikere et økonomikurs som får dem til å innse hvor lite handlingsrommet faktisk er, slik at de forstår at det er tryggest å fortsette som før? Eller trenger de heller et kræsjkurs som gir dem egne ideer om hvordan fremtidens økonomi og klima henger sammen?

KÅKÅnomics 2019 har utfordret Rethinking Economics til å lage et egnet kurs for høstens festival. Dermed blir det kræsjkurs i økonomi, spesielt for aktive klimastreikere –  men også for de hittil passive.

Engasjerte kursledere er Ebba Boye og Andrea Thorup. Vær velkommen!

Er klimastreikere naive og kunnskapsløse? Vet de ikke at vi faktisk må leve av noe her i landet? Har de ikke skjønt at formålet med økonomien, og livet, er å sikre et jevnt voksende forbruk? Skjønner de egentlig ikke hvordan økonomien fungerer?

Rethinking Economics tviler på alt dette, og kommer til KÅKÅnomics for å holde et kræsjkurs som gir deltakerne den kunnskapen, de verktøyene og den selvtilliten som skal til for å forstå alternative måter å tenke rundt økonomien, og utvikle egne ideer om hvordan økonomien kan og bør organiseres i en bærekraftig fremtid.