FREDAG 25. OKT, KL. 20:00 Victoriasalen, Victoria Hotel
Kjøp billett

Utsolgt
Harald Eia om hvorfor nordmenn tror verden går dit høna sparker

NB! Utsolgt på nett. Første mann til mølla med festivalpass. Hvis ledige plasser finnes det et svært begrenset antall billetter i døra. Betaling kun med Vipps!

Harald Eia om hvorfor nordmenn tror verden går dit høna sparker – Eia-økonomi på KÅKÅnomics

Victoriasalen, Victoria Hotel
Fredag 25. oktober kl. 22:00
Arrangør: KÅKÅnomics 2019 / KÅKÅ kverulantkatedralen

KÅKÅnomics – Nordens første, beste og morsomste økonomifestival har endelig fått den store formidleren Harald Eia over, som deltar i årets festival med to foredrag om et par av hans favorittema. Fredagens EIA-ØKONOMI er preget av fremtidsoptimisten i ham.

Foredrag med Harald Eia, sosiolog, økonomiformidler, komiker, forfatter og skuespiller.

Vert: Mímir Kristjánsson, forfatter, journalist og politiker.

Forfattere, forskere og avisartikler minner oss stadig om at livet i dag er verre enn før. Det fins en økende mistillit der ute. Vi har fått et kaldere samfunn. Vi nordmenn har alt, men det er også alt vi har, sies det ofte. Men hva sier dataene? Er det egentlig sånn at livet i Norge og verden er verre – eller bedre – enn før? Og hvis, HVIS, de fleste objektive mål på menneskelig velferd viser at folks liv blir stadig bedre, hvorfor i all verden er det så mange som insisterer på forverringa?

Ikke alle vet at Harald Eia i 2016 gjorde en TedTalk på engelsk om hvor i verden det er lettest å bli rik. Vel, de 1,5 millioner menneskene som har sett videoen, de vet. (Svaret er for øvrig Norge.)

Velkommen til Eia-økonomi på KÅKÅnomics 2019!