Bli frivillig på KÅKÅnomics!

Bli frivillig på KÅKÅnomics – Nordens første, beste og morsomste økonomifestival, 21. – 24. oktober i Stavanger!

REGISTRER DEG HER

Som frivillig bistår du i gjennomføringen av festivalen, både på dagtid og på kveldstid. I retur får du gratis inngang på alle festivalens arrangement, utenom den tiden du jobber som frivillig. Alle våre frivillige blir invitert til festivalstabens store avslutningsfest, hvor du får møte deltakere og festivalens samarbeidspartnere. Som frivillig på KÅKÅnomics har du en unik mulighet til å knytte nye beskjentskaper og tilegne deg nye erfaringer.

Vi avholder frivillig-samlinger med grundig opplæring innnenfor ditt tildelte ansvarsområde.  Blant oppgavene vi trenger hjelp til er enkel opp- og nedrigg på festivalens scener, publikumsvertskap og billettsalg i døren, vertskap for deltakere og artister, markeds- og informasjonsarbeid, transport, runnere, med mer.

Vi ser etter deg som har engasjement og pågangsmot, som er samfunnsinteressert og nysgjerrig. Du har gode datakunnskaper, er imøtekommende og hjelpsom, og liker tanken på å jobbe i et hektisk, sprudlende og løsningsorientert festivalteam.

Sammen lager vi Nordens første, beste og morsomste økonomifestival – for fjerde år på rad!

Vi gleder oss til et hyggelig samarbeid med deg!

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Kommende arrangementer

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.